Munsår från helvetet

Har nu testat allt och detta driver mig till vansinne. Kliar som fan och jag är inte den som INTE kliar tillbaka. 
Har haft detta 4 gånger men denna gång var/är värst av dom alla. Helgen har varit toppen och jag önskar er alla en trevlig måndag, Snart kommer våren och kläderna åker av.. inte allt men nästan :)

Vart ni finner depends Produkter

Om ni går in på DEPEND så kan ni söka efter butiker i just ert område. Men i Sthlm så vet jag att det finns i Skärholmen på cubus ( Sling och blekmedel ) Jag har ALDRIG fått ett gult resultat med depend. Har alltid blivit nöjd. När jag hade mörkt hår så tog jag en vanlig blekning och blev lika gul i håret som en smörblomma. Sen efter det så tog jag Depend och då blev jag blond. Marie: Vart i landet befinner du dig? Kan mer än gärna hjälpa dig att finna en butik som har Depends produkter.

NU har jag verkligen ställt till det

Skulle ju försöka själv o fixa till bloggen MEN vad hände? JO...
Alla länkar försvann ( Robinson jossans länk samt hennes duktiga dotter Reginas länk försvann )
Trixade och mixade och hittade tillslut en knapp där man kunde länka in.. Men allt hamnade ju HELT FEL..

FÖRLÅT Regina... Nu har jag råkat radera allt de fina du hade gjort... Tur att bloggen är kvar iaf...

Förbannade MUNSÅR

Kan inte för mitt liv begripa varför de ska komma just nu.. Idag har jag försökt med alla medel som finns..
Har försökt och frysa ihjäl den, Lägga sura godisar och därmed försökt fräta sönder den. Haft munsårs salva och nu badar jag i saltvatten... FY FAN FÖR MUNSÅR.. Jag tror det beror på stress. Vad tror ni?



Ps, det är inte JAG :)

Förslag? Någon?

Kan ni ge mig fina/ovanliga tjej namn, samma sak gäller killnamn...


Bilbranchen.. Fantastiskt

Fy tusan och jobba med motortidningar i dessa tider..Det är inte enkelt vill jag lova. Tyvärr så drar vissa säljare ner brallorna och säljer helsidor för 5000 kr ... Så i morgon ska jag kanske prostituera mig lite och sälja helsidor för 20´när jag egentligen vill ha 30´ :) Skämt o sido, jag hoppas att denna "lågis" vänder snart. Jag har inte lågkojunktur i min plånbok, Har ni ??

Idag fyller min kära kollega Liza år och hennes kille skickade de mest fantastiska röda rosor till henne på jobbet idag.. Så vackra. Vill också ha blommor.. även om jag INTE fyller år. Sen så gick min chef hem.. Stackarn e så sjuk men jobbar iaf,. Krya på dig gumman, hoppas du blir frisk snart :)


Idag så har jag även gosat med mina kattbebisar som precis öppnat ögonen. Så tokigt söta.

Nu ska jag och Tony ligga och kramas framför en film.. Hoppas jag inte somnar..


Sov gott till er alla


Kvinnliga väktare...

Hahahaaaa.. Sorry men jag kommer aldrig förstå varför ni valde det yrket. För att ni vill visa upp er? Stå och se balla ut? Eller ragga på andras killar? Det brukar stå 2 tjejer vid tunnelbanan och småflirta med killar där jag jobbar. Ser dom nästan varje dag och jag kan inte sluta skratta. Det ser så löjligt ut när dom står där och precis fyllt 20 eller 24. Vad har ni för erfarenhet av livet? Att stå och skratta åt andra människor för att dom går konstigt eller har konstiga kläder är enbart PATETISKT och OMOGET..

Åldersgräns, 25 år och uppåt.. Ja tack! Inga småbarn som springer runt o leker polis


Underbara helg varför tog du slut?

Jag har haft en helt underbar helg. Önskar den aldrig tog slut... På fredagen åkte vi och handlade, jag tony och wille. När vi kom hem till dom andra barnen så va lyckan total. Ida hade försökt göra så fint hon kunde och tim hade precis stampat in lite lera. Tony drog hem en liten stund och spacklade och fixade lite. Jag fixade maten och den stod på bordet när han kom hem i BLÅSTÄLL... Gissa om han va hetare än hetast *Mums* Jag är nog lite tänd på "uniformer* Dock inte väktar uniformen... den ser så löjlig ut. Vem vill dreggla på en hängröv? Tur att Tonys byxor sitter perfekt iaf..

Vi myste till Lets dance och sen skulle barnen sova så vi fick lite egentid..  Sen får ni inte veta mer :)

Lördagen va också helt perfekt, Fixade potatisgratäng och hade en trevlig middag. När vi väl var klara bänkade vi oss alla vid tvn för att se ROBINSON.. Jag hade nog aldrig kollat om det inte vore för min kompis Jossan va med *SÅ STOLT ÖVER HENNE SKA NI VETA*   Sen kollade tony lite då och då på starwars.. mellan då och då så sov han medans jag spelade robinson spelet på Tv4.se. Efter de så var det dax för att sova, vilket vi gjorde. Jag somnade innan tony ens hade hunnit släcka lampan :)

Sen idag så har jag städat och tvättat och käkat pizza med min underbara familj. Livet känns bara helt perfekt nu. Jag har allt jag vill ha... det finns en sak som vi vill ha men det jobbar vi på ... Med glädje, lust och ..... :)

Jag lägger min röst på Leiah ! jag vill vill vill

HUR lyckades jag misstolka detta???

Mina misstolkningar:

Det som är markerat med FET text missade jag och läsa 3 gånger i fredags när mailet kom...

Från idrottsläraren Nadja:

Hej!
Ditt barn har anmält sig till  "bollskojsträning" på torsdagar
fritidstid. Det är så stort intresse att vi lägger åk 2 kl. 15-16,
direkt efter åk 1 som tränar 14-15. Det känns lyxigt att kunna erbjuda
ytterligare ett rörelsetillfälle. Söder basket, samarbetspartner via
idrottslyftet,
kommer att ha en tränare här i vår idrottssal.Ledaren
heter Anita Tomic. Vi kommer att köra ett antal veckor framåt...ca 5-6
veckor. Fritidspersonal kommer att medverka.
vänl. Nadja

Mitt svar till Nadja:

Hej Nadja!

Självklart ska han få vara med men är det något speciellt som behövs?
Knäskydd ect ect. Som vi alla vet så är han en liten olycksfågel :)

Svaret från Najda:

Hej!
Vi testar med vanliga kläder första gången. Vi kommer att jobba med
händer(basketförening) så jag tror inte att knäskydd behövs.
vänl. Nadja

**************************

Låt oss säga att jag va så brutalt trött så jag helt hade missat att det stod basket, jag var helt inne på att det var fotboll de handlade om...  Kan lova att INGEN har skrattat så mycket som min kära kollega.  Jag kände mig lagom blond vill jag tillägga... FY FAN för trötta dagar när INGET blir rätt, inget sägs rätt...


Mina favoriter

Jag måste ju än en gång höja Depends produkter. Jag blir lika glad som ett barn på julafton så fort jag är inne på deras sida och ser att dom kommer med nya saker. Jag är en trogen kund till dom och jag hoppas på att det snart kommer finnas depend butiker runt om i landet. Jag kommer med all säkerhet vara en trogen kund. Deras slingor & blekning är det bästa jag någonsin prövat. Har blekt mitt hår sen jag var 14 år och har aldrig fått ett bra resultat vid första blekningen. Ibland blev cet gult och ibland blev blekningen apelsinblond. Nu är det snart dax för mig att lägga in mer slingor och göra mig sommarfin.

Har även testat deras glitter och primer och kan nu bara säga till dom andra företagen dessa välvalda ord: Släng er i väggen! 

Jag har tyvärr inte hunnit springa runt och handla dessa saker som vi ska ha till tjejkvällen, har helt enkelt inte haft tid men jag hoppas jag hinner nästa vecka. Har min minsta son hemma denna vecka samt halva nästa vecka och en massa kalas att förbereda.. Mina älskade barn fyller snart år. Tiden går så snabbt, snart blir min dotter 11 år. Förpubertets unge.. jisses vilka dramaQueens utbrott hon får. Hon har ju även upptäckt smink och allt så nu vill även hon slinga håret innan hon fyller år.. Mammas lilla Sessa.

En annan favorit är cyberphoto vilken service och vilken fantastiskt hjälpsam personal. Köpte min rosa kamera där.

Jag kommer lägga upp en massa bilder på allt möjligt vid senare tillfälle. Tyvärr så ville inte den andra bloggen "hämta upp" mina bilder men vi ska ta nya.. Jag lovar

Min andra kattunge. Titta på Lilla Lilla tassen


Min Underbart söta kattbebis. 5 dagar gammal


Robinson Jossan blogg finner ni här

http://pussjossan.blogg.se

Där finner ni en massa intressanta saker.. Samt fina bilder på henne..

ROBINSON JOSSAN

Hej hopp. Måste ju skryta lite över min vän Jossan som är med i årets Robinson.
En helt fantastisk människa som de tyvärr har skrivits massa elakt om. Om jag fick så skulle jag ta den människan och hiva den i en vulkan. Jossan är en generös, rolig, humoristisk samt snygg tjej ( Ja jag som tjej VÅGAR erkänna att en annan tjej är snygg som fan) 

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag är stolt som har henne som vän. Det finns verkligen få som ställer upp för en annan människa när han eller hon mår dåligt över saker som hänt i ens liv. När jag hade en tuff period så var HON den enda som orkade höra på mitt ältande utan att gnälla eller baktala. Hon var ärlig och en tröstande vän. Jossan: Tack för att du finns i mitt liv. Älskar dig.. det vet du

Puss Maria

Förbaskat

Jag skulle hämta upp mina bilder från den borttagna bloggen men fick till svar att det inte gick.. Suck..
Men under veckan som kommer så ska vi ha vår tjejkväll när vi testar och har det kul med Depends produkter igen.
Dessa produkter är helt fantastiska. Blek aldrig håret med andra produkter. JAG får ett perfekt resultat och har inte en endaste gång blivit missnöjd!

Fredag.. Äntligen FREDAG

Denna vecka har gått rasande fort, har hunnit med massor. Igår när jag kom hem så hade jag fått 3 nya familjemedlemmar.
I ett litet hörn låt Katten med sina 3 bebisar. SÅ SÖTA.. Men jag kan tyvärr inte ha kvar dom. 6 katter i en lägenhet fungerar inte.  kommer lägga upp bilder på dessa små djur så fort ja kan. Men kan ärligt erkänna att jag ALDRIG mer kommer ha kattungarna i sovrummet.. Dom piper värre än små bebisar... 

Vilken Helg...

Fredagen var helt fantastisk, kollade lite på lets dance satt även och pratade mycket med Mr T..
Skriver mer när jag orkar

Skyddsvästar till Jetski

Någon som vet en bra webbshop som har flytvästar till jetski?
Är intresserad av märket JOBE.. helst årets kollektion

Hej Hallå dagboken

Idag har varit en stressig dag med många tankar på framtiden. Shit.... e ju trots allt 31 år.
Vad har jag hunnit med egentligen? Jo, jag har avlat fram 3 barn i åldrarna 11, 9 & 4 år, varit med om 1 vårdnadstvist/rättegångar, rest lite, festat lagom mycket, men fortfarande känns det som om något saknas i mitt liv...

Har haft flera djur tex; hund, katterm fåglar, sköldpadda, vandrande pinnar, eremitkräfta som förresten hette FREDAG,
har smugglat hem en råtta till min mammas "glädje" tror fan de va en kloakrådis jag fick med mig hem i skolådan när jag var 9 år.. Har haft 2 hankaniner som helt plötsligt fick en jävla massa ungar.. Zootanten ljög BIG TIME...

Men de finaste djuret jag hade som liten var en häst & en Get ( haha ) Min lilla häst va så fin och snäll. Det fanns dock en sak som var jobbig... Den älskade vatten, den skulle bada hela tiden.. Jag var ju uppväxt i småland  & sthlm som liten så vi hade ju nära till sjön Grunnen... Varje gång vi var ute så galoppera tamara ner med mig på ryggen,.. hade inte en chans i helvetet att få stopp på fröken.. Så många ofrivilliga dopp blev det trots allt.

Geten Emma va min absoluta gosget, den ville sova inomhus, den var så rädd för mörkret. Den skrek så vida för jävligt när jag ställde in den i stallet om nätterna så grannarna sombodde kilometervis i från klagade.. ( Vi bodde mitt i skogen så man kunde höra mycket )

Idag har trots allt varit en bra dag och ser fram emot Nordiska trädgårdmässan som snart kommer till Älvsjö.
Om någon ska dit så måste ni gå förbi Sågbäcksgymnasiet som ställer ut där. Helt fantastiska killar och tjejer som verkligen sliter nu.

Krya på dig Marie i växeln, ringde efter lunch och då hade du gått hem..

Dax att sova

Sov gott.. dröm söta drömmar

Vilken dag..

Inte nog med att jag kom 15 min sent jag hade även stängning på den tidningen jag jobbar med. 3 ½ sida kvar.. materialet skulle senast vara inne kl 14,00.. sagt o gjort så börja jag ringa och allt bara rasa in, helt plötsligt var 3 nr framåt stängda.. VILKEN skön känsla. jag har ju varit hemma fredag, måndag och tisdag för vabb. Hatar vinterkräksjukan så håll er borta från den!

Lunchen var helt underbart god, fläskfilé med pommes strips och bea sås .. Mmmmm Liza min sjukt roliga kollega käka fisk.. Usch.. Det luktar inte ens gott men är bra för en stressad mage enligt henne. Hoppas du mår bra gumman,.

Fick ett sånt fint mail från Marie i växeln, hon var lite orolig att min blogg var borta och att jag slutat blogga men GUMMAN.. jag kommer inte sluta, ska skriva hysteriskt mycket här. Vi tar vår latte snart Marie! U and me and Mr Marknadschefen som för övrigt är SVÅR att få tag i. Så om du " Mr Marknadschef " nu läser detta så ta bort tummen ur ******* och ring mig. Ok? :)

Idag tänkte jag även dra en länk till ett företag som har bra filmer, tex solstollarna.. Ni måste väl minnas den hysteriska Ulla-Bella? Men hur som haver så fann jag självklart dessa filmer på www.headweb.se
Kika in där och titta runt... Jag ska verkligen hyra eller köpa filmer där. Gamla godingar finner man inte så ofta.

Kommer ju även skryta lite vilket jag dock inte är ensam om på denna sida men jag fick tag i Bruce "the boss" biljetter.. Längtar redan.. Fan att dagarna ska vara såååå långa?!

Mitt fantastiska underverk Wille är så rolig och underhållande, han sa att han inte vill bo här mer. Han vill bo hos sin pappa istället. Men jag vet ju att han vill vara här med. Men den kontakt far & son har är helt underbar. Ska passa på att tacka "pappan" för att han är en underbar pappa åt wille. Finns ingen som han.

Nu är ni nog less på mig så nu ska jag dricka kaffe och fundera på något som rör hela mitt liv.
Ska jag köra på det eller ska jag skita i det? Vad tycker ni ( Även om ni inte får reda på vad det handlar om  då det är så pass allvarligt )

RSS 2.0