Shame On YOU säger jag bara!


¨


Killar och deras Snoppar...

VARFÖR sitter killar o pillar på deras ( SINA ) snoppar, snackar med den, rättar till den om den ligger fel.. Skulle jag rätta till mina tuttar och snacka med dom så är jag helt övertygad om att folk hade börjat undra om jag var helt frisk..
Satt på tunnelbanan För ett tag sen när killen framför mig gräver ner handen i brallorna och vrider lite på sig och i samband med detta så säger han Ligg still nu.. Undrar om Mr kuk förstod vad han menade...

Jag kan ju inte heller sitta där och spela att jag inget hörde eller såg så tillslut brast jag ut i ett skratt.. ALLA kollade på mig som om jag vore syndabocken i de hela.. Snälla killar, rätta till mojängen INNAN ni kliver på tunnelbanan OK?

Nu kommer min fråga: Är er mojäng det bästa som finns?  Finns det någon gång under dygnets 24 timmar som ni inte rör vid den?

Nä, nu uppmanar jag alla tjejer att rätta till Tuttarna i tid o otid, snacka gärna med dom... Dom kanske blir större då... Eller nej, de e ju vad killarna tror om deras sak som dinglar fritt i brallorna

När ni ändå är här och myser runt bland smaskiga inlägg så måste ni ju bara traska in till min underbara vän PussJossan.. Fixar en länk i nästa inlägg, är blond ( Under de nmörka pådrags färgen trots allt ;) )


Halvnakna Människor i varje Blogg

Har läst ganska många bloggar på sista tiden och "många" tjejer ska slänga upp halvnakna bilder på sig själva.. Varför? Är det för att antalet läsare ska öka eller är det för att ni behöver lägga upp halvnakna bilder på er själva för att öka ert självförtroende? Det vore trevligt om någon kunde ge svar på denna fråga.

Självklart skulle jag kunna slänga upp Sexiga bilder på mig själv men med risk för att någon som man känner väl råkar hamna in på min sida är ju trots allt ganska hög. Självklart ska jag lägga in en bild på mig själv för jag är jävligt stolt över hur jag ser ut. Har ju klämt ur mig 3 barn och är ju inte så gammal än ( 31 år )


Idag så har jag gjort en ofrivillig snöängel på balkongen, Drog på röven så det stod härligt till. Gissa om barnen skrattade. Idag har jag också upptäckt att kattmamman Alice har små bebisar i sin överfeta mage. Någon som vill ha en liten? Jisses.. hur ska detta gå? 3 barn, 3 katter & ännu mer katter? Måste jag vara en jourhavande Kattbebis morska nu eller? Nej fy fan.. hade nog med mina egna förlossningar / kejsarsnitt så det får tametusan Alice fixa på egen hand.
 Jag kommer ställa upp med att: Gosa, ge mat, rensa kattlådan.. Hur mycket mer kan dom begära?



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0